Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Επίθεση δολοφονίας στον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Η Στέλλα μένει στο πλευρό του

Νέες αναταραχές και αντροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Σασμός“.

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα.

Λεπτά αργότερα θα καλέσει τον πρώτο άνθρωπο που του έρχεται στο μυαλό και θα τον παρακαλέσει να πάει κοντά του. Αυτό το πρόσωπο είναι η Στέλλα, η οποία και θα τρέξει κοντά του ανήσυχη.

Στην συνέχει η δικηγόρος μαθαίνει ότι υπάρχει μια σπείρα traffίckίnq, στην Αθήνα, την οποία και εξάρθρωσε ο Χρήστος, αλλά που τα μέλη της, εκείνα που τελικά δεν κατάφεραν να πιαστούν, τον κυνηγούν ανελέητα.

Σε αντίθεση με τον Γιακωβάκη, η Στέλλα ταράζεται με το συμβάν. Οι δυο τους θα συνεχίσουν την κουβέντα στο σπίτι της δικηγόρου, όπου ο εισαγγελέας θα τονίσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον απειλούν.

 

Δείτε επίσης: “Σασμός” Spoiler: Γεννητούρια και γάμοι στο φινάλε της σειράς

 

Ακριβώς μία μέρα μετά, ο Χρήστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του για να πάει σε ένα ραντεβού στο Ηράκλειο, αλλά πριν μπει σε αυτό θα παρατηρήσει πως και τα τέσσερα λάστιχά του είναι σκασμένα.

Αμέσως θα καλέσει τη Στέλλα, που θα αρχίσει να τρέμει. Του λέει ότι εκείνη θα τον πάει εκεί που θέλει. Η δικηγόρος δεν θα παραλείψει να του πει κατά τη διαδρομή τους πως έχει ήδη μιλήσει στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται και πως ανησυχεί πολύ για τη ζωή του.

Την επόμενη μέρα στέλνουν μία φωτογραφία στο γραφείο του Γιακωβάκη με απειλητικό μήνυμα και σβησμένο το πρόσωπό της Στέλλας.

Έτσι θα αρχίσει να ανησυχεί πραγματικά για τον πιο αγαπημένο άνθρωπο που έχει στην Κρήτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου