Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Γεννητούρια και γάμοι στο φινάλε της σειράς

Διπλό “happy end” στη δημοφιλή σειρά του Alpha

Ευτυχή κατάληξη θα έχουν δύο από τις βασικές ιστορίες του «Σασμού» στο φινάλε της σειράς το καλοκαίρι, με δύο εγκυμοσύνες και ισάριθμους γάμους.

Η Αργυρώ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αστέρη. Το ζευγάρι προσπάθησε δύο φορές να παντρευτεί κρυφά, ακόμα μία σκέφτηκε να κάνει το μεγάλο βήμα, ενώ ήταν στην Αθήνα, σε κάθε περίπτωση όμως υπήρχε ένα εμπόδιο.

Όμως, αυτή τη φορά όλα θα γίνουν όπως πρέπει και το μυστήριο θα το πραγματοποιήσει ο παπα-Μιχάλης. Μάλιστα, η χαρά τους δεν θα περιοριστεί εκεί, μιας και όταν βρεθούν στην εκκλησία, η Αργυρώ θα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

 

Δείτε επίσης: “Σασμός” Spoiler: Ο Μαθιός λέει την αλήθεια στον Αστέρη;

 

Μία ακόμα εγκυμοσύνη που σκορπίζει την χαρά

Η δεύτερη εγκυμοσύνη αφορά τη Θεοδώρα. Ο Γιώργος, βλέποντας πόσο θέλει η αγαπημένη του να υιοθετήσει το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπά, θα της προτείνει να παντρευτούν, έτσι ώστε να μπορέσει εκείνη να κάνει την αίτηση υιοθεσίας.

Έτσι, οι δυο τους θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν έναν τυπικό γάμο, για να κινηθεί η όλη διαδικασία, όμως τελικά θα πραγματοποιήσουν και θρησκευτικό γάμο, έχοντας στην αγκαλιά το μικρό που τους άλλαξε τη ζωή.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, η Θεοδώρα θα μείνει έγκυος, κι έτσι θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 13/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου