Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Προχωρούν οι συζητήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1 για εκπομπή

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1, με πηγές του καναλιού -ανεπισήμως- να επιβεβαιώνουν το… φλερτ της ηθοποιού και παρουσιάστριας με το κανάλι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο η Μπέττυ Μαγγίρα να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη με σχολιαστικό και χιουμοριστικό χαρακτήρα ή να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με μια καινούρια ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα, από τον ΑΝΤ1 συζητούν το ενδεχόμενο μαζί της να μετακινηθούν και κάποιοι από τους συνεργάτες της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Μέχρι στιγμής φημολογείται έντονα ότι έχουν πραγματοποιηθεί δύο ραντεβού, αλλά και αρκετές τηλεφωνικές επαφές. Ως γνωστόν, στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα συμβούλου προγράμματος τις επόμενες μέρες η Χρύσα Μασούρου, μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος του Open.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου σε θέση στο πρόγραμμα μετακινείται από την Παιανία και η Νίκη Καρνασιώτη, η οποία είχε εισηγηθεί την ανάληψη της καθημερινής πρωινής εκπομπής από την Μπέττυ Μαγγίρα, όταν πριν από δύο χρόνια είχε αποχωρήσει από το κανάλι η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται ραντεβού της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 13/6/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00