Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς” Spoiler: Ο Χρήστος χωρίζει οριστικά την Αριάδνη

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη ότι είναι αδέλφια με τον Φίλιππο

Ανατρεπτικές εξελίξεις θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “η Γη της Ελιάς“.

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη ότι είναι αδέλφια με τον Φίλιππο και εκείνος ξεκινάει πόλεμο στην Ασπασία.

Παράλληλα, η Αθηνά καβγαδίζει ξανά με την Αμαλία, ενώ στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη και με τη Φιλιώ, λόγω του Τζον. Ακόμη, η Αριάδνη στέλνει μήνυμα στην Ιουλία για να την πλησιάσει.

Η Ειρήνη αισθάνεται σοκαρισμένη μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του Παρασκευά ότι ο Φίλιππος είναι αδελφός της. Εν τω μεταξύ ο τελευταίος χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, καθώς ήθελε να μιλήσει στην κοπέλα εδώ και καιρό, αλλά δεν τον άφηναν. Στη συνέχεια, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και γίνεται έξαλλος. Συγχρόνως, όλοι οι υπόλοιποι συνεννοούνται να το αρνηθούν, αλλά ο Φίλιππος του το παραδέχεται ευθέως. Έπειτα, εκείνος βρίσκει την Ασπασία και της εξαπολύει σφοδρή επίθεση, χωρίς να της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί.

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

 

Αμέσως μετά, η Ειρήνη ακολουθείτο παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στη μητέρα της. Μάλιστα, ο Δημοσθένης για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του αποφασίζει να μην της γράψει το σπίτι, προκειμένου να την τιμωρήσει, κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Παράλληλα, ο άντρας αισθάνεται βαθιά ενοχλημένος που η Ξένια τού άρπαξε το μωρό και απευθύνεται σε ντέτεκτιβ για να τη βρει. Στο σπίτι των Στεφανέων, ο Παρασκευάς σε μία ευάλωτη στιγμή εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας, ενώ το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και στη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση.

Λίγες ώρες αργότερα, η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά. Σε μια άλλη γωνιά της Μάνης, η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο. 0 αστυνόμος, πληγωμένος, αδυνατεί να πιστέψει ότι η σύντροφός του τον εγκαταλείπει έτσι ξαφνικά, αλλά δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Ύστερα από λίγο, η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης, που έχει πλέον συγχωρήσει τον Γιώργη, του συμπαραστέκεται. Την επόμενη ημέρα, η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά.

 

Δείτε ακόμη: “Γη της Ελιάς” Spoiler: “Θα έρθουν φοβερές σκηνές…” – Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου