Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς” Spoiler: “Θα έρθουν φοβερές σκηνές…” – Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου

Δείτε τι είπε στο “Πάμε Δανάη”

Στο “Πάμε Δανάη” βρέθηκε καλεσμένος ο Κούλλης Νικολάου την Δευτέρα το πρωί και μεταξύ άλλων μίλησε για το “Famagusta”, αλλά και για τη “Γη της Ελιάς“.

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να… “απολογηθεί” στην Δανάη Μπάρκα, εξ ονόματος του “Δημοσθένη”, του ρόλου που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς”.

“Μου αρέσει πολύ ο Δημοσθένης, τον αγαπώ ως ρόλο, τον λατρεύω! Είναι ένας τόσο καλογραμμένος ρόλος από την Βάνα Δημητρίου. Το ήθελα πολύ. Οι ρόλοι μου είχαν πάντα το συστατικό του καλού ανθρώπου. Ο ρόλος του Δημοσθένη είναι εντελώς έξω από τα νερά μου και τον γουστάρω τον ρόλο μου. ως άνθρωπος, τον «καταδικάζω» φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος όμως αφήνω τη θεία δίκη να κάνει αυτό που πρέπει” τόνισε.

 

“Θα έρθουν φοβερές σκηνές”

Και έδωσε το απόλυτο spoiler:

“Η μητέρα του παιδιού του αρπάζει το παιδί και φεύγει. Πώς θα συμπεριφερθεί; Γιατί είναι γιος του και «περιουσία» του. Επίσης, η σχέση του με την Ασπασία που θα έρθουν φοβερές σκηνές. Δεν ξανασμίγουν η Ασπασία με τον Δημοσθένη τουλάχιστον στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχω κοινά με τον Δημοσθένη. Προσπαθώ να εντάξω δικά μου στοιχεία για να τον «λυτρώσω». Θα μπορούσα να είμαι πιο στυγνός υποδυόμενος τον ρόλο μου” αφήνοντας άναυδη την Δανάη Μπάρκα.

 




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου