Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα” Spoiler: Η Κερασίνα ξεσκεπάζει τον έρωτα Τζανή-Μεταξίας

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

“Η Μάγισσα” μας επιφυλάσσει ανατροπές και εκπλήξεις στα νέα επεισόδια της.

Η Θεοφανώ φεύγει από τον πύργο και κρύβεται σε μια σπηλιά, ενώ μαζί με την Άννα, ένα μικρό κορίτσι που γνωρίζει, ανακαλύπτει μία μεγάλη αλήθεια.

Παράλληλα, ο πατέρας του Βρώτσου πεθαίνει αφήνοντας πίσω ένα γράμμα, ενώ ο Αντρέι ξεσπάει και προχωράει σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Έχοντας τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, η Θεοφανώ αρχίζει να στήνει την καινούρια της ζωή μακριά απ’ όλους για αυτό και κρύβεται σε μια σπηλιά.

Παράλληλα, ο Μισέλ βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων για να γλιτώσει απ ‘τη μανία του Θράσου, ο οποίος έχει καταλάβει πως ο Γάλλος προσεγγίζει ερωτικά τη Σκεύω.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” Spoiler: Η Θεοφανώ στα ίχνη του πατέρα της

 

Ταυτόχρονα, μια συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου οδηγεί σε μια τραγωδία κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο πια να βγει στο φως. Ο πατέρας του Βρώτσου πεθαίνει και ένα γράμμα που αφήνει πίσω του προκαλεί αναταράξεις και ερωτηματικά στους Λασκαραίους.

Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και να βάλει τέλος στην αγωνία του Μάρκου. Παράλληλα, η Κερασίνα βρίσκεται μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει.

Η κοπέλα είναι πια σίγουρη πως ο Τζανής και η Μεταξία διατηρούν κρυφό παράνομο δεσμό και δεν σκοπεύει να τους καλύψει και να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

 

Δείτε ακόμη: “Η Μάγισσα” Spoiler: Η Κυπριανή είναι μάγισσα δολοφόνος

 

Η Κερασίνα αποκαλύπτει τον έρωτα Τζανή-Μεταξίας και ο Αντρέι έχει ένα ακραίο ξέσπασμα

Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τη Μεταξία, αλλά θα δυσαρεστήσει τη Δαμιανή. Εν τω μεταξύ, οι πειρατές του Μόφορη στρατοπεδεύουν στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ. Εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει κρυμμένη για να μην την ανακαλύψουν και κινδυνεύσει. Στον πύργο, η κόντρα ανάμεσα στην Κερασίνα και τη Μεταξία φτάνει στα άκρα, ενώ ο Μισέλ αποφασίζει να πει στον Φρίξο όσα ξέρει για την Άναχιτ.

Το ίδιο βράδυ, ένα ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται στο δείπνο των Λασκαραίων και η φουρτούνα που ξεσπάει θα καταπιεί όλο τον πύργο. Η Κερασίνα αποκαλύπτει σε όλους πως ο Τζανής και η Μεταξία έχουν σχέση. Μετά την αποκάλυψή της, στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί αναβρασμός.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” Spoiler: Νεκροί Κερασίνα, Μισέλ και Πολυξένη

 

Το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως όλα αυτά είναι εικασίες της. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ ακολουθεί την Άννα, το μικρό κορίτσι, στο σπίτι που δολοφονήθηκαν οι γονείς της κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό. Από την άλλη, ο Αντρέι έχει ένα ακραίο ξέσπασμα και αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους.

Προχωράει, λοιπόν, σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους. Την επόμενη μέρα, η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούν μάγισσα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου