Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα” Spoiler: Νεκροί Κερασίνα, Μισέλ και Πολυξένη

“Στη φόρα” το ένοχο μυστικό του Μιχαήλ – Σοκαριστικές εξελίξεις

Στα νέα επεισόδια της “Μάγισσας” έρχονται τέσσερις θάνατοι να συνταράξουν τους ήρωες της σειράς αλλά και τους τηλεθεατές.

Εκτός από την Πολυξένη, η Κερασίνα, ο Μισέλ, αλλά και ο Ιωάννης, ο πατέρας του Κοσμά, θα είναι οι άλλοι τρεις ήρωες της σειράς που θα βρουν τραγικό θάνατο, όπως θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια.

 

Η Πολυξένη πάει στην κρεμάλα για το θάνατο του βρέφους

Αρχικά γνωρίζαμε ότι η Πολυξένη θα βρει τραγικό θάνατο στην κρεμάλα καθώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια για το θάνατο του βρέφους, δηλαδή ότι το έπνιξε εκείνη στο ποτάμι.

Οι έρευνες της Θεοφανώς, του Αντρέι, του Φρίξου και του Βρώτσου οδηγούν σ’ έναν μόνο ένοχο που δεν είναι άλλος από την Πολυξένη.

Η ίδια δεν έχει παρά να αποδεχτεί τις κατηγορίες και να παραδεχτεί πως εκείνη σκότωσε το μωρό, χωρίς όμως ποτέ να αποκαλύψει τον λόγο και ποιος την “ανάγκασε”.

Η Δαμιανή, που ξέρει πως η γυναίκα έδρασε μετά από δική της εντολή, νιώθει τύψεις και ενοχές που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σώσει. Βέβαια μπορούσε να τη σώσει, αλλά δεν το έκανε προκειμένου να μην έχει και εκείνη την ίδια τύχη.

Λίγο πριν το τέλος της Πολυξένης, η Δαμιανή πηγαίνει στο κελί της για να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο πιο έμπιστός της άνθρωπος την αποτρέπει να το κάνει και αφού εξομολογείται τον έρωτά της προς το πρόσωπό της, στη συνέχεια της δηλώνει περήφανη που θα πεθάνει για εκείνη.

Αφού αποχαιρετιούνται για πάντα, αργότερα η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα και ο Βρώτσος είναι εκείνος που θα την σκοτώσει.

 

Δείτε επίσης: “Μάγισσα” Spoiler: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του

 

Ο θάνατος του Μισέλ

Ο Θράσος έχει αρχίσει να υποπτεύεται τους λόγους που ο Μισέλ επιμένει να βρίσκει τρόπους να μένει στον πύργο των Γερακάρηδων.

Έτσι κι αλλιώς από την αρχή δεν τον είχε “πάρει” με καλό μάτι, αλλά υπάκουσε στις εντολές του πατέρα του, Σπήλιου, που ήθελε τον αρχαιολόγο για να τον βοηθήσει να βρει τον χαμένο θησαυρό του μακαρίτη του πατέρα του.

Στην πορεία, ο Μισέλ ερωτεύτηκε τη Σκεύω, τη γυναίκα του Θράσου, κι ενώ στην αρχή εκείνη τον απέφευγε, στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά του.

Ο παράνομος δεσμός τους άρχισε αλλά όπως φαίνεται δεν έμεινε για πολύ κρυφός.

Οι υποψίες του Θράσου τον οδήγησαν στο μυστικό πως η γυναίκα του τον απατάει με τον Γάλλο αρχαιολόγο και μετά από αυτό ο αδίστακτος άντρας στήνει την «εξαφάνιση» του Μισέλ, αφού πρώτα τον σκοτώνει.

 

Δείτε ακόμη: “Η Μάγισσα” επόμενα επεισόδια: Ο Κανέλλος αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Αντρέι

 

Ο μυστηριώδης θάνατος της Κερασίνας

Ο θάνατος της Κερασίνας θα είναι ο πιο μυστήριος από τους τέσσερις.

Αφού είναι σίγουρη για τον παράνομο δεσμό του άντρα της, Τζανή, με την Μεταξία, τη γυναίκα του αδερφού του Μάρκου, αναλαμβάνει δράση προκειμένου να τους χωρίσει και να σώσει τον γάμο της.

Μόνο που ούτε η Μεταξία έχει σκοπό να χάσει τον Τζανή, ούτε ο Τζανής να χάσει τη Μεταξία, αλλά ούτε και η Δαμιανή να χάσει τον γιο της μετά τις απειλές της Κερασίνας πως θα αποκαλύψει τα πάντα στον Μιχαήλ.

Και οι τρεις έχουν αγανακτήσει με τα καμώματά της, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν πως είναι μια πληγωμένη γυναίκα, και θέλουν να της κλείσουν το στόμα.

Ποιος όμως από τους τρεις φτάνει στο έγκλημα; Ή μήπως και κανείς από τους τρεις;

 

Η λύτρωση πριν το τέλος – “Στη φόρα” το ένοχο μυστικό του Μιχαήλ

Ένας ακόμα θάνατος που θα συγκλονίσει, κυρίως την οικογένεια Λάσκαρη, είναι αυτός του Ιωάννη Βρώτσου, του πατέρα του Κοσμά.

Ο άντρας αυτός είναι βαριά άρρωστος και το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο για εκείνον. Παράλληλα όμως, κρύβει κι ένα τεράστιο μυστικό που τόσα χρόνια τον βαραίνει.

Έτσι λίγο πριν ξεψυχήσει, ο Ιωάννης θα αποκαλύψει πώς ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ, προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη προκειμένου να πεθάνει και ο Μιχαήλ να αναλάβει καπετάνιος της οικογένειας.

Η αρχή του τέλους της κυριαρχίας του Μιχαήλ έχει πια φτάσει…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου