Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“H Γη της Ελιάς” – Spoiler: O Χρήστος απατάει την Αφροδίτη με την Αριάδνη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Άννα δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που δεν αρέσει καθόλου στον Πότη, όμως σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχθεί.

Αυτή είναι να γίνει τραγουδίστρια σε μπουζουξίδικο, όμως ο άντρας της και ο Αποστολής προσπαθούν να την αποτρέψουν. Τελικά, αποδέχεται την πρόταση και ο Πότης διαλύεται ψυχολογικά. Σε μια άλλη γωνιά της Μάνης, ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος του για την Αριάδνη. Απατάει λοιπόν την Αφροδίτη, όμως αμέσως μετά κατακλύζεται από τύψεις.

 

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Μαρίας στην Αθηνά στην “Γη της Ελιάς”

 

Παράλληλα, η Ιουλία εξηγεί στον Στάθη ότι δεν έχει καμία απαίτηση από εκείνον σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, γεγονός που τον κάνει έξαλλο, καθώς είναι άντρας που αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να δεχτεί την Ιουλία, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Συγχρόνως, της δίνει το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων και της εξηγεί τη σημασία που έχει για την οικογένεια. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει ότι η Αριάδνη έρχεται κοντά με την οικογένεια. Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Προτού το κάνει, όμως, αποκαλύπτει στον Μόνο και τον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, τα νέα μαθαίνει και η κόρη της και η αντίδρασή της είναι εκρηκτική. Σε μια στιγμή παροξυσμού, η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της μιλάει σκληρά. Από την άλλη, ο Παρασκευάς χωρίζει τη θεοδώρα και η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να την παρηγορήσει

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς”: Ο Ισίδωρος παγιδεύει τον Δημοσθένη – Το ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου