Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Ισίδωρος παγιδεύει τον Δημοσθένη – Το ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στην σειρά του Mega

Όπως θα δούμε στη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” του MEGA, με τη βοήθεια της Αστυνομίας και παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις, ο Ισίδωρος παγιδεύει τον Δημοσθένη.

Παράλληλα, αποκαλύπτει στην οικογένειά του ότι άφησε μια γυναίκα ανάπηρη.

Ο αδίστακτος μαφιόζος, έχοντας στα χέρια του τη διαθήκη του Ισίδωρου και πασχίζοντας να λύσει τον γρίφο με τη μυστηριώδη γυναίκα στην οποία ο δήμαρχος της Μάνης αφήνει ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκει τελικά την αλήθεια. Χωρίς να χάσει καιρό, μόλις μαθαίνει το ένοχο μυστικό που συνδέει τον δήμαρχο με την Ελένη Καραλή, αποφασίζει να επωφεληθεί της κατάστασης, κερδίζοντας χρήματα. Έτσι, αρχίζει να εκβιάζει τον Ισίδωρο, ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό.

Ο τελευταίος, παρά τη δύσκολη συνθήκη στην οποία έχει βρεθεί, αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τον εκβιασμό. Ταυτόχρονα, αποφασίζει να είναι ειλικρινής και να μιλήσει για πρώτη φορά για το κρυμμένο του μυστικό στα μέλη της οικογένειάς του. Τους αναφέρει, λοιπόν, όσα γράφονται στη διαθήκη του καθώς και ποια είναι αυτή η γυναίκα και κυρίως ο λόγος για τον οποίο της αφήνει ένα τόσο μεγάλο μέρος της περιουσίας. «Παρέσυρα μια γυναίκα και έμεινε ανάπηρη», παραδέχεται με πόνο μπροστά σε όλους, αφήνοντάς τους άναυδους. Αμέσως μετά, αρχίζει να ξετυλίγεται η παράξενη αυτή ιστορία που στοιχειώνει τη ζωή του. Πριν από είκοσι χρόνια ο Ισίδωρος ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα όταν μία γυναίκα πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητό του και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Έτσι, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την αφήσει ανάπηρη. Μπορεί η ευθύνη του τροχαίου να βαραίνει εξίσου και τους δύο, όμως ο ισχυρός άντρας αισθάνεται ενοχές και υπόλογος για το γεγονός ότι η Ελένη ζει από τότε με αναπηρία και για αυτόν τον λόγο θέλει να της εξασφαλίσει μια καλή ζωή, αποζημιώνοντάς την γενναιόδωρα μετά τον θάνατό του. Η αφήγηση της ιστορίας του συγκινεί τα μέλη της οικογένειάς του και όλοι τον στηρίζουν απόλυτα στην απόφασή του. Παράλληλα, τους αναφέρει ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού και στη συνέχεια αποφασίζει να παγιδέψει τον εκβιαστή του, που δεν είναι άλλος από τον Δημοσθένη. Αμέσως, λοιπόν, εξομολογείται τα πάντα στον αστυνόμο Κουράκο, ζητώντας τη βοήθεια του για να συλλάβει τον εκβιαστή. Έτσι, οργανώνεται ένα έξυπνο σχέδιο για να πιαστεί ο Δημοσθένης. 0 Γιώργης καθοδηγεί τον Ισίδωρο να κλείσει ραντεβού και να παραδώσει τα χρήματα στους εκβιαστές, αφήνοντας τα υπόλοιπα στα χέρια των Αρχών.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος κλείνει ραντεβού στον Δημοσθένη για να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που του ζήτησε. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ισίδωρος αφήνει σε ένα ερημικό μέρος την τσάντα με τα χρήματα. Εκεί βρίσκονται, όμως, και ο Κουράκος με την ομάδα του και συλλαμβάνουν επί τόπου τον εκβιαστή. Ωστόσο, ο Δημοσθένης δεν έχει πάει ο ίδιος στη συνάντηση, αλλά έχει στείλει τον πιο έμπιστο άνθρωπό του για να εκτελέσει τη δουλειά. Αμέσως μετά, ο κακοποιός οδηγείται με χειροπέδες στο τμήμα για να δώσει κατάθεση. Η είδηση της σύλληψής του μέσα σε λίγη ώρα κάνει τον γύρο της Μάνης και μόλις ο εγκέφαλος του εκβιασμού μαθαίνει τι συνέβη παθαίνει σοκ και καρδιοχτυπά ότι θα αποκαλυφθούν όλα μετά την παγίδα που του έστησε με επιτυχία ο Ισίδωρος

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου