Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παίκτες – “Είναι ακόμα νωρίς για να φύγω”

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας το τοτέμ βρέθηκε στα χέρια…

Μετά το λαμπερό πάρτι της Ένωσης στο “Survivor” οι Μπλε και οι Κόκκινοι παίκτες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Η κοινή συμβίωση στην καλύβα δεν φαίνεται να εξομαλύνει τις διαφορές ανάμεσα τους.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας το τοτέμ βρέθηκε στα χέρια των Μπλε. Αυτό οδήγησε την ομάδα του Αλέξη Παππά στην κάλπη, από την οποία προέκυψε το όνομα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους.

Ωστόσο, αυτή η ήττα δεν φαίνεται να πείσμωσε τους Κόκκινους, αφού και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας γνώρισαν βαριά ήττα από τους Μπλε.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024 Spoiler: Τέλος ο James Καφετζής – Αποχωρεί οικειοθελώς

 

Στο στόχαστρο των σχολιασμών βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ματσαρίσματα στις αναμετρήσεις.

Οι παίκτες εξέφρασαν την άποψή τους στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, ενώ λίγο νωρίτερα ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε από την παραγωγή του Survivor για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του στον Ειρηνικό Ωκεανό, που σχεδόν κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ποιον υπέδειξαν οι παίκτες ως τον δεύτερο άνδρα υποψήφιο προς αποχώρηση;

Το αποτέλεσμα της κάλπης που στήθηκε είχε ένα όνομα και αυτό δεν ήταν άλλο από του Χριστόφορου Ταξίδη, ο οποίος ψηφίστηκε από όλα τα μέλη της ομάδας του και έτσι θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor στον αγώνα της Πέμπτης.

“Δεν ανησυχώ, είναι ακόμα νωρίς για να φύγω. Θα πάω στην μονομαχία δυναμικά και θα επιστρέψω στην καλύβα”, είπε ο παίκτης αφού άκουσε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου