Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024 Spoiler: Τέλος ο James Καφετζής – Αποχωρεί οικειοθελώς

Τι συνέβη;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα spoiler για το Survivor το οποίο αναφέρει πως ο James Καφετζής βρίσκεται εκτός ριάλιτι.

Ο παίκτης, όπως αναφέρουν τα spoilers έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Στο trailer που ήδη προβάλλεται, ο James παραδέχεται ότι είναι σε μεγάλο σοκ και ότι έχει καταρρεύσει συναισθηματικά.

“Δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω” ακούγεται να λέει ο παίκτης.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Αγνώριστοι οι παίκτες στο πάρτι της Ένωσης – Το πριν και το μετά

 

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός λέει στο συμβούλιο και αποκαλύπτει ότι όλα όσα έμαθε ήταν το μεγάλο του άγχος από την πρώτη στιγμή που είχε μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς του λέει πως ό,τι ζητήσει, ακόμα και ψυχολογική υποστήριξη, εκείνος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει, έχοντας διαπιστώσει πως όντως είναι ακόμα σοκαρισμένος. Σύμφωνα πάντα με τις πληοροφορίες που κυκλοφορούν, ο James μαθαίνει για τη σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του ο οποίος ναυάγησε στη μέση του ωκεανού, καταφέρνοντας όμως με τη βοήθεια της τύχης να σωθεί στο παραπέντε και… θα αποχωρήσει.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου