Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: “Υπάρχει ενδεχόμενο να με δείτε στη συνέχεια, ποτέ δεν ξέρεις”

“Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα”

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” λίγο πριν αναχωρήσει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Τόκιο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, τις συζητήσεις που είχε κάνει ο ίδιος και την εικόνα για τους φετινούς συμμετέχοντες.

“Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά”, είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

 

“Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου”

“Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος” απαντά σε σχετική ερώτηση για τον πρώην συμπαίκτη του.

 

Δείτε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: “Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι”

 

“Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα”

“Μίλησα τηλεφωνικά με κάποιους από τους νέους παίκτες. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική στο Survivor για να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα και τώρα θεωρείται απαραίτητη” σχολιάζει ο Τζέιμς Καφετζής αμέσως μετά.

 

Για τον Άρη Σοϊλέδη

“Η τελευταία εικόνα που έχω εγώ από την παραγωγή είναι ότι δεν τον θέλουν και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη. Δεν γνωρίζω και γιατί. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει εκεί πέρα” καταλήγει στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου