Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Τζέιμς Καφετζής: “Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι”

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε… χαμό μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τους λόγους που δεν μπορεί να πάει τώρα στο Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε χαμό με όσα είπε στο Fay’s Time ενώ αποκάλυψε και το τηλεφώνημα του Αλέξη Παππά μετά την είδηση.

«Αυτός που στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους που δεν θα μπω στο Survivor ήταν ο Αλέξης Παππάς. Με πήρε τηλέφωνο, δεν είμαστε φίλοι όμως. Τότε το 2021 ήταν η νέμεσις μου, για τρεις μήνες τσακωνόμασταν μόνο εμείς. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από τότε, έχουμε τσακωθεί μια φορά σε ένα πάνελ τηλεφωνικώς.

Με πήρε όμως τηλέφωνο όταν το έμαθε, και όχι μόνο εμένα. Μέχρι και την Acun Medya πήρε τηλέφωνο για να δώσει εναλλακτική τι να κάνουμε. Πρότεινε να πετάξω μαζί τους Άγιο Δομίνικο να μπω στο πρώτο επεισόδιο και μετά να με στείλουν στο ξενοδοχείο να κάνω διακοπές μέχρι να βγουν οι εξετάσεις μου αν είμαι καλά για να μπω. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί πιστεύω ότι το σενάριο στην αρχή θα ήταν να δει ο κόσμος πως θα αντιμετωπιστώ εγώ με τον Παππά στην σχέση μας. Μου είπε ”ρε ‘σύ αν δεν έρθεις εσύ, χάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Τα δεδομένα βέβαια έχουν αλλάξει και το παιχνίδι είναι στρατηγικό και σκεφτόμουν πως θα το παίξω τώρα εγώ με τον Παππά. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ίσως κάνουμε μια εκεχειρία για να πετάξουμε τους άλλους έξω, εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ακριβώς το ίδιο μου είπε ότι είχε στο μυαλό του και αυτός. Δεν με φόβισαν οι νέοι κανόνες αλλά θα με βόλευε η ψηφοφορία από τον κόσμο».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου