Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας για Συνατσάκη: “Όταν κουνάς το δάχτυλο, να περιμένεις ότι θα βγουν και τα δικά σου στη φόρα”

Δείτε το βίντεο από το “Πρωινό”

Για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”, με αφορμή τα όσα σχολίασαν Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή στις πρωινές εκπομπές.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε:

“Όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα”.

 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Συνατσάκη: “Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει”

 

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια. Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό”.

 

Δείτε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Συνατσάκη: “Έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας του politically correct”

Ζήνα Κουτσελίνη: “Μιλά για τις πλαστικές μου, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα”

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου