Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Συνατσάκη: “Έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας του politically correct”

“Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία που μετανιώνουμε”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε το πρωί της Τρίτης, το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στην συζήτηση που έγινε επί του θέματος στο “Πρωινό ΣουΣού” ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε:

“Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη” ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη για Κουτσελίνη: “Δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου, είναι σοβαρή κατηγορία χωρίς απόδειξη”

 

“Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία που μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει” παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

“Ζητάμε και συγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας” συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί «θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας» υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή” κατέληξε στο σχόλιό του για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου