Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαίρη Συνατσάκη για Κουτσελίνη: “Δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου, είναι σοβαρή κατηγορία χωρίς απόδειξη”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πως είχαν αναφερθεί με ειρωνικό τρόπο στο παιδί της από τον αέρα της εκπομπής “Spata Live”, η επιχειρηματίας έδωσε την απάντησή της στο “Πρωινό“, μέσω της δημοσιογράφου Φαίης Φώτου.

 

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: “Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή”

 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρει τα εξής:

“Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια «τηλεοπτικίλα» εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε όλοι κάπως για να μοιάζουμε «τηλεοπτικές φιγούρες». Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το «I rest my case» είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο «η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα». Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ ούτε πριν ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να έχει γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό εννιά χρόνια μετά να υπάρχει ο τίτλος για εμένα «Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου» ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο”.

 

Δείτε το βίντεο:



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου