Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος & Αλέξης Κούγιας έλυσαν τις διαφορές τους on air: “Έγινα κύριος Κούγιας τώρα;”

Δείτε το απόσπασμα από την “Super Κατερίνα”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Αλέξης Κούγιας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της “Super Κατερίνα” την Τρίτη το πρωί.

Ο δικηγόρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία στο πλαίσιο της νομικής υποστήριξης που προσφέρει στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, στην υπόθεση με το τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα.

Ο γνωστός δικηγόρος, αν και σε δηλώσεις του το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είχε αρνηθεί να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η ίδια η παρουσιάστρια εξέφρασε την αδιαφορία της για το γεγονός, τελικά το «εμπάργκο» έληξε και μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Κοκλώνης σε Ανδρέα Μικρούτσικο: “Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light”

 

“Είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα”

“Έχω ένα παράπονο να κάνω”, είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στο κλείσιμο της συνομιλίας με την εκπομπή.

“Τις προηγούμενες ημέρες είχατε καλεσμένο έναν άνθρωπο που έχει αναγάγει τη συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου σε επάγγελμα. Τον είδα, κάλεσα στον σταθμό σας και δεν με σύνδεσαν ποτέ με την εκπομπή” συμπλήρωσε, με την Κατερίνα Καινούργιου να διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο έφτασε στα δικά της αυτιά.

“Χαίρομαι που το ακούω, γιατί ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον πατέρα σας και τον θείο σας πάρα πολλά χρόνια. Δεν δέχθηκα να μιλήσω στην εκπομπή σας την Παρασκευή, γιατί ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ξέρει το ήθος μου και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα” ανέφερε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

“Ξέρει ότι, όταν σε επιλέγουν σε τόσο υψηλού επιπέδου και κινδύνου υποθέσεις, είναι πολύ δύσκολη η θέση μου”, τόνισε ο επιτυχημένος νομικός.

 

Δείτε επίσης: “Super Κατερίνα”: “Θα σε βάλω να αυτοικανοποιηθείς” – “Οff camera συμβαίνει”

 

“Εάν ξαναπαντρευτείς την Εύη, εγώ κουμπάρος”

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε από την πλευρά του:

“Δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να αμφισβήτησα την επαγγελματική σας οντότητα και ουσία. Εμένα η κριτική μου είναι για αντιλήψεις ομοφοβικές”.

Μάλιστα, κλείνοντας τη συζήτηση και μιλώντας με χιούμορ για μία ενδεχόμενη επανένωση με την Εύη Βατίδου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε χαριτολογώντας:

“Εάν ξαναπαντρευτείς την Εύη, εγώ κουμπάρος”.

“Γυναίκα που έχεις κάνει μαζί της δυο παιδιά και αποφασίζει για τους δικούς της λόγους να χωρίσει και πηγαίνει με έναν άλλον άνδρα, δεν έχει επιστροφή”, τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου