Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης σε Ανδρέα Μικρούτσικο: “Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light”

Δείτε το απόσπασμα από την “Super Κατερίνα”

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με αφορμή τις αντιρρήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το “Fame Story”.

“Όλα είναι λάθος” είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα θέλησε να αποκαλύψει τους όρους που έθεσε στον Νίκο Κοκλώνη για να μπει στη μουσική ακαδημία.

“Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ο Νίκος έβγαλε ένα κείμενο, πολύ σωστά. Δεν θέλω να τον κοντράρω και τα ‘παμε και μεταξύ μας. Τα αφεντικά τα τιμάω με τη γνώμη μου” είπε και ζήτησε διαφημίσεις.

 

“Μην μας μαλώνεις”

Η Κατερίνα όμως αποφάσισε να κάτσει στα πόδια του λέγοντας:

“Μην μας μαλώνεις. Δεν είπε κανείς να στηρίξουμε τον Νίκο, εγώ τον στηρίζω μόνο στις προσωπικές επιθέσεις. Εγώ λέω μόνο να ρίξουμε τους τόνους παντού γιατί στεναχωριέται ο κόσμος. Ποτέ δεν έστειλε ο Νίκος μήνυμα να πει να μη μιλάς. Ο Νίκος είναι στη γραμμή” του είπε.

“Αγαπημένε μου Αντρέα, στεναχωρημένε μου Αντρέα, είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, είμαστε περήφανοι που σε έχουμε, χαιρόμαστε που με τη γνώμη σου μας φωτίζεις. Αυτό που είπα την Παρασκευή είναι ότι από επιλογή δεν θέλω να κάνω ριάλιτι αυτό το φορμάτ γιατί το Fame Story είναι ένα προτζεκτ που έλειπε από την Ελλάδα, θέλουμε Έλληνες τραγουδιστές, πρέπει να υπάρχει προϊόν και για το Just μας οπότε είπα θα κάνουμε μια μουσική ακαδημία.

Θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό BB ή το παλιό Fame Story όχι γιατί ήταν κακό αλλά γιατί είναι 2023, έχουμε Instagram, social. Για το ραντεβού μας θέλω να πω ότι φυσικά έγινε, φυσικά είναι χαρά μας να βρεθείς στο Fame αλλά αυτό που ήθελα και θέλω και εκεί είναι η μαγκιά του παραγωγού είναι να ενώσω το παρελθόν με το μέλλον, δηλαδή εμένα, εσένα και τον Light και να δούμε το μέλλον” του είπε.

 

Δείτε το βίντεο:







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου