Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Περικλής Κονδυλάτος για Μπάρκα: “Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό”

“Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα” πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το Σάββατο το βράδυ.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για τα υπέρβαρα άτομα, την εξωτερική εμφάνιση και τις στυλιστικές τους επιλογές, ανοίγοντας μέτωπο με τη Δανάη Μπάρκα, ο σχεδιαστής είπε στις κάμερες:

 

“Ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό με τον τρόπο που το είπα”

“Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν, ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό ίσως με τον τρόπο που το είπα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό” είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Εγώ οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνομαι είναι ενός επιπέδου και πάνω και δεν το λέω αλαζονικά. Όσοι χρησιμοποιείτε τα social media για να βγάλετε την αντικοινωνική σας συμπεριφορά, επειδή μου γράφουν διάφορα αισχρά όπως να πεθάνω, να πάθω διάφορες αρρώστιες, είστε κακόμοιροι άνθρωποι. Μέχρι εκεί φτάνει η επιρροή σας” σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων.

 

Δείτε επίσης: Η Δανάη Μπάρκα “τελειώνει” την κόντρα με τον Περικλή Κονδυλάτο: “Δεν απάντησα στον ίδιο, αλίμονο”

 

“Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό”

Όσον αφορά την κόντρα που ξέσπασε με τη Δανάη Μπάρκα και τις εκατέρωθεν δηλώσεις, ο Περικλής Κονδυλάτος απαντά:

“Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει και να μιλήσει για μία μερίδα ανθρώπων. Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, τότε να βγει να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπό τους, σε ποιο σωματείο, για να ξέρουμε για ποιους μιλάει”.

“Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν ήταν ωραίο – άσχετα με τα κιλά της – και το σκέπασε μετά και η ίδια. Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Επίσης, δεν με κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή – και σε άλλες – πριν αποφασίσουν να με δικάσουν για να πω τη γνώμη μου. Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό. Μια χαρά πηγαίνουν τα κοσμήματά μου” σημειώνει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου