Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Δανάη Μπάρκα “τελειώνει” την κόντρα με τον Περικλή Κονδυλάτο: “Δεν απάντησα στον ίδιο, αλίμονο”

“Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό” τόνισε η Δανάη Μπάρκα

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” το Σάββατο 4/11.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αναφέρθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις με τον Περικλή Κονδυλάτο.

 

“Πρέπει να υπερασπιστώ αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα”

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε:

“Δεν απάντησα (σ.σ. σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα κιλά). Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι”.

“Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρξει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα”.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Δημοσιοποίησε χυδαίο και φουλ υβριστικό μήνυμα που έλαβε και απάντησε καταλλήλως

 

“Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα” συμπλήρωσε, ακόμα, η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου