Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Χαμός” στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα: “Εδώ προφανώς υπάρχει ένα ψέμα…”

Ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος “τα έβαλε” με την Ελένη Βουλγαράκη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απασχολούν τις σημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές με την κόντρα τους. Το θέμα έπαιξε και στο “Πρωινό” και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως το πρόβλημα ξεκίνησε επειδή η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” έκανε αφιερωματικό βίντεο για να αποχαιρετήσει την Ελένη Βουλγαράκη και είπε και η Σίσσυ Χρηστίδου αρκετές φορές να την προσέχει ο ίδιος, αφού εντάχθηκε στην παρέα του “Πρωινού”, ενώ του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν του έκαναν κάτι αντίστοιχο.

“Εδώ ένας από τους δύο λέει ψέματα. Δεν μπορεί να λένε και οι δύο την αλήθεια, κάποιος ψεύδεται”.

 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με πήρε τηλέφωνο”

 

Η Ελένη Βουλγαράκη είπε:

“Έχει γίνει παρανόηση. Μίλησα πάρα πολύ ώρα και με τους δυο. Ο Αλεξάνδρου αναφέρεται σε μια επικοινωνία που είχε με την Σίσσυ μετά το τέλος της εκπομπής. Τότε όμως δεν είχε παρθεί καμία απόφαση σε σχέση με την εκπομπή”.

 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: “Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος που μίλησε χωρίς υπονοούμενα”

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε:

“Ρε Ελένη αυτά που λες τα πιστεύεις; Μπορεί η Σίσσυ να είναι η εξαίρεση, ο κανόνας όμως είναι, τουλάχιστον εγώ μιλάω για την αφεντιά μου, οποτεδήποτε έχει απομακρυνθεί ή έχει προστεθεί συνάδελφος στην εκπομπή που εγώ ηγούμαι, είναι σε δική μου γνώση και με δική μου συναίνεση. Δουλεύω στην τηλεόραση 28 χρόνια, δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλει κανένας ποιον θα διώξω, ποιον θα πάρω ξεκάθαρα. Είναι δύο άνθρωποι που λένε αντίθετα πράγματα και προφανώς ο ένας από τους δύο λέει ψέματα και κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Ωραία να μην παίρνουμε θέση, αλλά εδώ προφανώς υπάρχει ένα ψέμα”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου