Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με πήρε τηλέφωνο”

Δείτε τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Οι χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, προκάλεσαν ντόρο και οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές δεν δίστασαν να το σχολιάσουν.

Όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην ρεπόρτερ του “Fay’ s Time”, δεν έστειλε καλή επιτυχία στην Σίσσυ Χρηστίδου, γιατί δεν έχουν και την καλύτερη επικοινωνία πλέον.

“Η Σίσσυ δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και σε μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή” είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έμαθε τον Σεπτέμβρη ότι δεν θα ανήκει στο πάνελ της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

“Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει ‘θα σου απαντήσω την Παρασκευή’. Μάλλον αυτή η Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα…” συμπλήρωσε.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Σοκαριστήκαμε, θα απαντήσουμε δημόσια”

 

“Εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα”

“Κάθε χρόνο ακούω ότι είμαι πολύ καλό παιδί και δεν θα μιλήσω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει εμείς που δουλεύουμε να μιλήσουμε κάποια στιγμή, γιατί εκείνοι που κουνάνε το χέρι δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα”.

“Θα ήταν πολύ ‘ντόμπρο’ να μου έλεγαν ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να μην ψάχνω δουλειά τελευταία στιγμή. Δεν κατάφερα να χαιρετήσω τον κόσμο που συνεργάστηκα και να τους ευχαριστήσω” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

“Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα”

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της ξεκαθάρισε δημόσια τι συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η τελευταία φορά που τον είδε ήταν μετά το τέλος της εκπομπής, όταν βγήκαν για φαγητό.

“Λόγω μπάτζετ δεν μπορούσε να συνεχίσει η ίδια ομάδα. Δεν αποφασίζω τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν χώραγε στο μπάτζετ της εκπομπής. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα. Μόλις έμαθα αυτά που είπε, του τηλεφώνησα και μου το έκλεισε. Τον ρώτησα με μήνυμα πότε μου έστειλε μήνυμα και απάντησε ‘δεν είπα κάτι τέτοιο’ “.

“Δεν γνωρίζω γιατί έγινε όλο αυτό με τον Δημήτρη, δεν ένιωθα ότι έχει πρόβλημα μαζί μας. Θεωρώ ότι τα είπε όλα αυτά, γιατί ήθελε να μείνει στην εκπομπή”.

Η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και Πάλι” δήλωσε πως την στενοχωρεί που όλο αυτό γίνεται δημόσια, ενώ αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν την κάλεσε στη βάφτιση του γιου του, Πάρη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου