Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: “Υπάρχουν ντοκουμέντα σε όλα”

Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν κάποιες δηλώσεις ο ένας για τον άλλον, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, από τις εκπομπές τους.

Η παρουσιάστρια του ALPHA αποκάλυψε πως είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Λιάγκας την διεύψεσε λίγο αργότερα και εκείνη στην συνέχεια επανήλθε για να κάνει λόγο για ντοκουμέντα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε για την Κατερίνα Καινούργιου:

“Βγήκε και έδωσε κάποια μηνύματα. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει. Και εσύ στα νεανικά, που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ, πουθενά, σε κανέναν. Όταν μου στέλνουν, απαντάω”.

 

Δείτε επίσης: Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την “Super Κατερίνα” – Τα μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα

 

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα και προτού υποδεχθεί στο πλατό τον καλεσμένο της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει απάντηση στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 λέγοντας:

“Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα κάποιοι. Υπάρχουν ντοκουμέντα σε όλα. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση. Για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό, παρακαλώ. Τα έκανα screenshot, τέλεια” πρόσθεσε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου για να προχωρήσει στην υποδοχή του Φίλιππου Σοφιανού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου