Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την “Super Κατερίνα” – Τα μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα ξαναεμφανιστεί στην “Super Κατερίνα” μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή του ALPHA.

Η ανακοίνωση έγινε στην εκπομπή “Το Πρωινό” αφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην εκπομπή του Alpha και ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την είδηση στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

“Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και δεν έβγαλε στον αέρα της εκπομπής τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από δω και από κει”

 

“Κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε”

“Κόλαφος” ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από τη δήλωση που έκανε ο παρουσιαστής για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και την απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής:

“Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. Η Καινούργιου είναι αυτή, να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου”.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε με μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου