Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν”

“Μπορεί να είμαστε και μετά”

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα του “Fays Time” σήμερα, Τετάρτη 20/9, απάντησε για τα τηλεοπτικά σενάρια που την αφορούν σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή υπήρξε το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για όσα είχαν ακούσει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Star πέρυσι.

“Πολλές φορές βγαίνουν πράγματα, είτε από την πλευρά των παρουσιαστών, είτε από των καναλιών για κάποιους σκοπούς. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα γιατί δεν ξέρω μπορεί να θέλουν να ρίξουν την τιμή κάποιου ή κάποιος να ανεβάσει την τιμή. Κάποιος για να εκβιάσει μία κατάσταση. Αυτό δεν είναι περσινό και γίνεται πάντα. Υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων, η οποία δεν μιλάει και κάποια κανάλια που δεν μιλάνε και ξαφνικά βλέπεις ένα δελτίο τύπου. Αλλά και τα δελτία τύπου σε ένα κανάλι για αυτό υπάρχουν, για να δημιουργούν ένα κλίμα. Εξαρτάται το DNA ενός καναλιού για να φτάνει σε ένα σημείο άλφα ή όχι” ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Δεν ήταν διπλής ανάγνωσης αυτό που είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου”

 

“Και εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Έφυγα χωρίς να έχω δουλειά” συνέχισε η Φαίη Σκορδά και τόνισε για τον ΣΚΑΙ:

“Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά. Δεν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είμαστε εδώ”.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε ακόμη:

ΣΚΑΪ: Φουλ οι μηχανές για την ενημέρωση – Προβληματισμός με την ψυχαγωγία

Κατερίνα Καινούργιου για Μενεγάκη – Σκορδά: “Αν ο πελάτης είχε να επιλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου