Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Μενεγάκη – Σκορδά: “Αν ο πελάτης είχε να επιλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Τετάρτης στην “Super Κατερίνα” μίλησαν για τις τηλεοπτικές εξελίξεις και η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τόνισε πως στο ενδεχόμενο που η Φαίη Σκορδά μετακομίσει στο Mega, θα υπάρχει θέμα με τα εμπορικά λόγω της Ελένης Μενεγάκη.

“Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Ελένη θα παραμείνει κανονικά στο Mega. Ο Ουγγαρέζος θέλει να κάνει δική του εκπομπή. Θα προτιμούσε να μείνει στην Ελένη και να κάνει κάτι δικό του από το να πάει στην Φαίη ή σε οποιοδήποτε άλλο πρωινό. Εγώ ξέρω ότι η Ελένη τα λεφτά της τα φέρνει, οπότε και το Mega θέλει να παραμείνει η Ελένη λόγω εμπορικότητας. Για αυτό θα είχα ενδοιασμό αν θα πάει η Φαίη. Τα εμπορικά ποιος θα τα έπαιρνε; Η Ελένη. Εννοώ επειδή είναι κι οι δύο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες με πολλά εμπορικά ότι αν ο πελάτης είχε να διαλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη. Θα την προτιμούσαν. Αντικειμενικά είναι νούμερο 1 εδώ και χρόνια. Όποια κι αν πήγαινε στο 10-1, δεν το λέω υποτιμητικά. Να λέμε την αλήθεια” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: “Η Ελένη Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά”

 

“Η Ελένη, που δεν πάει τόσο καλά σε θεαματικότητα, θες να πεις ότι δεν έχει εμπορικότητα; Το αντίθετο” απάντησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έθεσε στο τραπέζι και τη θεαματικότητα των εκπομπών.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου