Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέλλα Στυλιανού: “Η τηλεόραση ήρθε σε εμένα, μία από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στον αέρα ήταν…”

“Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν χάσει τον ρόλο τους”

Η Στέλλα Στυλιανού έδωσε συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα” και μίλησε για το ξεκίνημά της στο χώρο της τηλεόρασης, την ψυχαγωγία, αλλά και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

“Δεν είχα καταλάβει από μικρή πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Είχα όμως μία φυσική περιέργεια. Η τηλεόραση ήρθε σε εμένα. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, με πολλή πίεση και άγχος. Όσα επικριτικά σχόλια κι αν δέχτηκα, έλεγα ότι θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Δεν ξεπερνώ εύκολα τα όρια για να μπω εγώ μπροστά, θα έρθει η στιγμή μου. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στον αέρα ήταν όταν δεν δούλευε το autocue” είπε αρχικά η Στέλλα Στυλιανού.

 

Δείτε επίσης: Στέλλα Στυλιανού: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021»

 

“Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν χάσει τον ρόλο τους”

Η Στέλλα Στυλιανού είπε στη συνέχεια:

“Η ψυχαγωγία είναι δύσκολη, γιατί πρέπει να γεννήσεις την είδηση, ενώ στην ενημέρωση τα θέματα υπάρχουν ήδη. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν χάσει τον ρόλο τους. Ο τηλεθεατής θέλει να αποφορτίζεται από την ενημέρωση. Δεν ξέρω πως παντρεύεται το έγκλημα με κάτι ψυχαγωγικό. Δεν τίμα το επίπεδο μας ως τηλεθεατές να ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές κόντρες”.

Κλείνοντας, ο Στέλλα Στυλιανού ανέφερε:

“Οι γονείς μου έχουν ζήσει τον πόλεμο στην Κύπρο. Κάθε φορά που μου λένε ιστορίες, κομπιάζουν. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε με την μαμά μου το σπίτι της στα Κατεχόμενα και η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Η σειρά Famagusta ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να υπενθυμίσει στους παλαιότερους και να διδάξει τους νεότερους”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου