Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέλλα Στυλιανού: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021»

«Όταν έστειλα στο MEGA το βιογραφικό μου, δεν πίστευα ότι έστω θα το διαβάσουν»

Η Στέλλα Στυλιανού, με αφορμή την διπλή παρουσία στο MEGA, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Μέσα σε όλα, η γοητευτική δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση καθώς και τις απαιτήσεις του καλοκαιριού του ’21.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε:

«Άκουσα μέσω ενός φίλου ότι έψαχναν κόσμο στο MEGA και το 2019 έστειλα το βιογραφικό μου. Δεν πίστευα όμως ότι έστω θα το διαβάσουν. Κι όμως, τον Μάιο του 2021, μια ανοιξιάτικη Πέμπτη, που δεν θα ξεχάσω ποτέ, χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου ζήτησαν από το MEGA να κάνουμε ένα ραντεβού. Στην αρχή πίστευα ότι κάποιος μού κάνει πλάκα. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν πλάκα, έκλεισα αμέσως εισιτήριο και βρέθηκα στο Μεγάλο Κανάλι».

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι με θέλουν για το καλοκαιρινή σχήμα της πρωινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA», πίστευα ότι θα συναντούσα πολλές δυσκολίες προσαρμογής στα καινούργια μου καθήκοντα. Εντούτοις – ευτυχώς – διαψεύστηκα και όλα κύλησαν πολύ ομαλά».

«Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021, όταν ξέσπασε η φωτιά στην Βαρυμπόμπη και μετά στην Εύβοια, αφού κλήθηκα να κάνω έκτακτα δελτία κατά τη διάρκεια της νύχτας και να συνεχίσω σερί στις 5.00 το πρωί οκτάωρης διάρκειας εκπομπή» συμπληρώνει, επίσης, η Στέλλα Στυλιανού στη νέα της συνέντευξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου