Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στην Εύη Δρούτσα για το “Ζάρι”

“Εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες” είπε η στιχουργός

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε την δική της απάντηση στα σχόλια που είχε κάνει η Εύη Δρούτσα για το “Τα τα τα” που περιέχεται στους στίχους του τραγουδιού.

Η στιχουργός είχε κατηγορήσει την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για κλοπή του στίχου, από το τραγούδι “Δυνατά” του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Το σχόλιο αυτό της Εύης Δρούτσα για το “τα τα τα” που ακούγεται στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, έγινε viral στο διαδίκτυο.

 

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας “καρφώνει” τη Μαρίνα Σάττι: “Χαίρομαι που υπήρξα πηγή έμπνευσης”

 

Μέσω Instagram η Μαρίνα Σάττι, λοιπόν, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση με μια ανάρτηση στα social media.

“Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών” έγραψε η τραγουδίστρια.




Το πρωί της Δευτέρας 11/3, η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στο “Super Κατερίνα” και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κριτική της στο κομμάτι “Ζάρι”.

Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε ότι πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision:

“Του είπα «είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώστου»”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

“Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω” είπε η Εύη Δρούτσα και ανέφερε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.

 

Δείτε ακόμη: Γιάννης Κότσιρας: Κατακεραύνωσε την Εύη Δρούτσα επί σκηνής – Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση

 

Στην πορεία, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Γιάννη Κότσιρα για την ίδια.

“Ο κύριος Κότσιρας είχε άδικο, γιατί μιλάει για κουλτούρα” είπε η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε:

“Αυτό που είπε ήταν τελείως λάθος. Αυτό που είπα είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε να ζητήσει μια άδεια από την εταιρεία. Στην υπερβολή ήρθες με ένα κατηγορητήριο πολύ σκληρό και στον διάλογο συμφώνησες με όσα είπα”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου