Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας “καρφώνει” τη Μαρίνα Σάττι: “Χαίρομαι που υπήρξα πηγή έμπνευσης”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και πέταξε τις σπόντες του για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024.

Ο τραγουδιστής, με αφορμή την επίθεση της Εύης Δρούτσα προς τους δημιουργούς του κομματιού, κάνοντας λόγο για λογοκλοπή, απαντά για τη σύγκριση με τη δική του επιτυχία.

“Το άκουσα το τραγούδι, είναι ολοφάνερη νομίζω η επιρροή. Ο στίχος είναι ολοφάνερο πως είναι επηρεασμένος από εμάς. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που υπήρξα πηγή έμπνευσης” δηλώνει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Κότσιρας: Κατακεραύνωσε την Εύη Δρούτσα επί σκηνής – Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση

 

“Ο κόσμος μου λέει ότι τους θυμίζει όλο αυτό το κολλητικό που είχε και το δικό μας τραγούδι” τονίζει ο νεαρός τραγουδιστής.

“Δεν με πειράζει το γεγονός ότι είναι ίδια η λέξη αλλά ότι δεν υπάρχει ποικιλία στους στίχους και στη μουσική στην Ελλάδα. Κάνουμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια” καταλήγει στις νέες του δηλώσεις ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

Δείτε ακόμη: Εύη Δρούτσα: Έξαλλη με το Ζάρι – Το “Τα τα τα” δεν τους ανήκει! – “Είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου