Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Διαψεύδεται ο χθεσινός τσακωμός – Επανασύνδεση μετά τη ρήξη

Τι συνέβη χθες;

Το πρωί της Παρασκευής στο “Happy Day” προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για την ένταση που φάνηκε πως είχαν χθες, Πέμπτη, η Άντζελα Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη στο μνημόσυνο της μητέρας της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει και μάλιστα το γεγονός διέψευσε νωρίτερα σήμερα και η δημοσιογράφος, Βιβή Μπουγιούρα, στην εκπομπή του ALPHA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέφερε η ίδια, όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε μια λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε και την οδήγησε στο να απαντήσει φωνάζοντας.

 

Δείτε επίσης: Ένταση ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και στην Όλγα Κιουρτσάκη

 

Η στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο όχι για το μνημόσυνο αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά ανάμεσα σε εκείνη και την Άντζελα Δημητρίου.

“Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε, γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει” εξήγησε η Βιβή Μπουγιούρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου