Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ένταση ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και στην Όλγα Κιουρτσάκη

Στο μνημόσυνο της μητέρας της τραγουδίστριας

Η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά έπειτα από τον χαμό της μητέρας της τραγουδίστριας.

Στο δημοτικό κοιμητήριο της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο, με την Όλγα Κιουρτσάκη να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της.

Οι δυο γυναίκες παρά την κρίση που πέρασαν στη σχέση το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως μετά το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ήρθαν και πάλι κοντά, κάνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές.

 

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Όσα έλεγε για τη μητέρα της λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή: “Έγινα εγώ η δυνατή γιατί…”

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό Σουσού“, η Άντζελα Δημητρίου έφτασε μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο κοιμητήριο, ενώ ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μη βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.

Ωστόσο αναφέρθηκε μετέπειτα σε ρεπορτάζ της εκπομπής, πως υπήρξε ένταση ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, καθώς όταν βγήκαν από την έξοδο του καφενείου η Όλγα Κιουρτσάκη απευθύνθηκε με έντονο ύφος στην Άντζελα Δημητρίου λέγοντας της: “Έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους!” και έφυγε μόνη της από το σημείο.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου