Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου”

“Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω ότι μπορώ να πολεμήσω”

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή στην Eurovision μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο “Cosmoradio 95,1”.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να την ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, “ναι, γιατί όχι””.

Συγχρόνως, πρόσθεσε:

“Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό”.

 

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στον Δημήτρη Κοργιαλά: “Ο κόσμος θα κρίνει ποιος θα έχει επιτυχία και διάρκεια”

 

Ενώ, αργότερα τόνισε ότι είναι στους στόχους του να συνεργαστεί κάποια στιγμή με την Άννα Βίσση:

“Επειδή η καριέρα μου ξεκίνησε από την Άννα, νομίζω ότι η στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θα σημαίνει κάτι και για τους δυο μας. Γιατί ξέρεις εμείς είμαστε και λίγο καλλιτέχνες και δεν τα βλέπουμε τόσο μαθηματικά τα πράγματα, πρέπει να το νιώσουμε και οι δύο λίγο πιο συναισθηματικά, να έρθει αυτό το connection για να μπορέσει να γίνει αυτό και το connection μεταξύ δύο καλλιτεχνών είναι και λίγο μοιραίο πότε θα έρθει και πότε θα είναι η στιγμή. Θα το νιώσουμε και οι δύο και όποτε το νιώσουμε θα γίνει”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε ακόμη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα: “Είμαι ένα τίποτα μπροστά του”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου