Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα: “Είμαι ένα τίποτα μπροστά του”

Δείτε τι είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της “Super Κατερίνα”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” κι έδωσε μια λιτή αλλά χαρακτηριστική απάντηση σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στο “Χαμογέλα και Πάλι” την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο τραγουδιστής είδε το όνομά του να σχολιάζεται έντονα, μετά τα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος είχε πει:

“Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’” φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων τραγουδιστές όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που έκανε πέρσι διαφημιστική καμπάνια με γνωστή αλυσίδα fast-food.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας – Απαντάει πρώτη φορά στον σάλο μετά τις δηλώσεις του: “Μια κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική γίνεται ύβρις”

 

Ακολούθησε σωρεία δηλώσεων και απαντήσεων από καλλιτέχνες, οι οποίοι υποστήριξαν τη μία και την άλλη πλευρά, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να τηρεί σιγήν ιχθύος γύρω από τα σχόλια που έγιναν σε βάρος του.

Έτσι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε στην κάμερα της εκπομπής:

“Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα”.

 

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Νέες φωτογραφίες από την πρώτη τους κοινή έξοδο

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου