Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Νταλάρας – Απαντάει πρώτη φορά στον σάλο μετά τις δηλώσεις του: “Μια κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική γίνεται ύβρις”

Οσα είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας, με τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Γιώργος Νταλάρας έκανε αναφορά στους νέους καλλιτέχνες, συγκρίνοντας τον Αντώνη Ρέμο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, και σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο την απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να συμμετάσχει σε διαφήμιση αλυσίδας γρήγορου φαγητού.

Η εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες τίποτα» στο Mega και ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησαν με τον σπουδαίο ερμηνευτή, ο οποίος δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, ενώ αναφέρθηκε ξανά στους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε, μεταξύ άλλων: «Φυσικά δεν είχα υπόψιν μου ότι λέγοντας κάποια σχόλια θα γίνει αυτό και μάλιστα όχι τώρα, περιστασιακά σχολιάζω το περιβάλλον μας γύρω από το τραγούδι. Όλη μου η ζωή είναι μια αγωνία για το τι ακριβώς σημαίνει τραγουδιστής και τι τραγούδι στη χώρα μας. Για εμένα καλός τραγουδιστής είναι πρώτα απ’ όλα αυτός που έχει καλή φωνή.

Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια».

«Δεν θα σχολιάσω τι λέει ο καθένας (πχ. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου), ο καθένας κάνει αξιολογικές κρίσεις και κρίνεται είτε είναι ραδιοφωνικός παραγωγός είτε τηλεοπτική περσόνα είτε είναι δημοσιογράφος. Εγώ κρίνομαι για αυτό που είμαι και τι κάνω. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει. Αν κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής αποφασίσει να αλλάξει δουλειά είναι σαφές ότι δεν θα τον κρίνω και δεν θα ασχοληθώ μαζί του.

Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις».

Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είχε συμβουλέψει τον Σάκη Ρουβά να προσέχει, καθώς «θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα όπως οι φούστες, οι συνομιλίες με τον Ηλία Ψινάκη και η τούμπα», λέγοντάς του πως θα πρέπει να εμβαθύνει στη μουσική.

«Μου αρέσει που λέγεται ότι ο Νταλάρας είναι παλαιάς κοπής, γιατί έτσι είμαι. Τα εμπιστεύομαι αυτά μέχρι να βρω κάτι πιο αξιόλογο να με κερδίσει», κατέληξε ο Γιώργος Νταλάρας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου