Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: Επανέρχεται με τους “10 μικρούς Μήτσους” στη μικρή οθόνη;

“Υπάρχει μια πολύ σημαντική πρόταση που δεν μπορώ να την πω αλλά…”

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη “Real life”, με αφορμή την θεατρική του επιστροφή.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την ενδεχόμενη επαναφορά των “Δέκα μικρών Μήτσων” και έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση.

 

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: “Το βλέπω το τραγουδάκι: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο”

 

Γνωρίζω ότι γράφετε μια νέα σειρά. Τι θέμα έχει;

Θα το πω με μια γενικότητα. Είναι ουσιαστικά ο τρόπος που το μέλλον διαμορφώνει μια συντηρητική οικογένεια σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δείχνοντας ότι, κάτω από κάποιες συγκυρίες, οι άνθρωποι αναγκάζονται να αλλάξουν ταχύτητα.

 

Δείτε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: “Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει κωλοτούμπες, έχει τρόπο το σύστημα για να σε τιμωρήσει”

 

Θα αναβιώνατε τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

Θα μπορούσα μόνο να έκανα ένα μοντάζ από τους παλιούς “Δέκα μικρούς Μήτσους” μιλώντας ή βάζοντας διάφορες ιστορίες και παρασκήνια. Όμως, εν πάση περιπτώσει, υπάρχει μια πολύ σημαντική πρόταση που δεν μπορώ να την πω αλλά, όταν θα είμαι έτοιμος και ξέρω ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό που έχω στο μυαλό μου, θα το ανακοινώνω.

Πάντως, δεν θα μπορούσα να τους ξανακάνω για πολλά επεισόδια, λόγω πάρα – πάρα – πάρα πολλής κούρασης. Αυτά γίνονται σε άλλες ηλικίες, με άλλες αντοχές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου