Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: “Πέρασα σκοτεινές περιόδους, τα βρήκα σκούρα, αισθάνθηκα πως μπορεί να με ξεχάσουν στη δουλειά”

Πως καταφέρνει να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δουλειά της;

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην “Real L!fe” για τις σκοτεινές περιόδους που έχει περάσει στη ζωή της και το πως καταφέρνει να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δουλειά της.

Mητρότητα και δουλειά πώς συνυπάρχουν;

Δύσκολα. Τη μια κερδίζει η δουλειά, την άλλη η μητρότητα. Πρέπει να μοιράζεις ισόποσα την ενέργειά σου και να κρατάς και λίγη για σένα. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, τις οποίες όμως, μοιράζομαι με τον άνδρα μου, τον Δημήτρη. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, έχω την εκπομπή, ξεκινάμε με την Μαρινέλλα, τρέχω να κάνω μαθήματα φωνητικής, προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική ξανά στη ζωή μου.

 

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από το “I love Σουκου”: “Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε που ήρθε”

 

Πολλές φορές λόγω των πολλών υποχρεώσεων, μπλοκάρουμε. Εσείς φτάσατε ποτέ σε αδιέξοδο;

Πολλές φορές, κλείστηκα στον εαυτό μου. Πέρασα σκοτεινές περιόδους, τα βρήκα σκούρα. Αισθάνθηκα πως μπορεί να με ξεχάσουν στη δουλειά, την περίοδο που έκανα τα παιδιά και σε αυτό ο Δημήτρης ήταν βράχος δίπλα μου. Σε κάθε περίπτωση η οικογένεια, οι φίλοι και οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν σε κάθε δύσκολη στιγμή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου