Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μπέττυ Μαγγίρα για την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα από το “I love Σουκου”: “Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε που ήρθε”

«Δε μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα τα οποία δεν είχε πει σε εμάς», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Βλέπω πάντα τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μου και νιώθω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα ήταν ξαφνική, δεν την περιμέναμε.

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε πού ήρθε, δε θα πω περαιτέρω πράγματα για την Τζο. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν ένιωσε άνετα και δεν έβγαλε τον αληθινό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Δε μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα τα οποία δεν είχε πει σε εμάς. Με τη νέα χρονιά θα δείτε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή, αφού έφυγε η Τζο, θα δείτε νέα πρόσωπα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου