Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Κίτσου: “Επέστρεψα στην ψυχοθεραπεία γιατί χρειαζόμουν βοήθεια”

“Εξορκίζω όποιον τη χρειάζεται να τη ζητήσει”

Για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο, τις “Άγριες Μέλισσες” και την ψυχοθεραπεία που κάνει μίλησε η Μαρία Κίτσου στο “Πάμε Δανάη” .

“Η υποκριτική ως τέχνη εμπεριέχει την ”ψυχοθεραπεία”. Πολλές φορές που έρχομαι με άγχος στο θέατρο όταν τελειώνει η παράσταση νιώθω ότι έχω ξεσπάσει. Επέστρεψα στην ψυχοθεραπεία γιατί είδα ότι χρειαζόμουν βοήθεια και όποιος τη χρειάζεται τον εξορκίζω να τη ζητήσει. Γενικά είμαι άνθρωπος που αλλάζει δύσκολα αλλά όταν δω κάτι ότι με βλάπτει θα το αλλάξω. Η κατάθλιψη είναι ο καρκίνος της ψυχής, χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη βάση. Οι ψυχικές ασθένειες είναι μια σύγχρονη μάστιγα”.

Αναφερόμενη στα κοινωνικά στερεότυπα για το μεγάλωμα ενός παιδιού είπε:

“Έχω γνωρίσει πολλά ζευγάρια που μου έχουν μιλήσει για την απόκτηση ενός παιδιού. Το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι η πιο ιερή αποστολή, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος. Υπάρχουν περιπτώσεις που για να σώσουν τον γάμο τους κατέφευγαν στη σύλληψη ενός παιδιού. Αλλά και για την κοινωνική επιβεβαίωση, ακούν αλλιώς ένα οικογενειάρχη από έναν εργένη ή εργένισσα είναι αλλιώς από μια μητέρα. Ακόμα λένε και για γεροντοκόρες! Μην κοιτάς που αλλά λένε από μπροστά και αλλά πίσω από τις πλάτες. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχουν σχολές γονέων. Ανεξάρτητα τι σεξουαλική ταυτότητα έχεις”.

 

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κίτσου γίνεται “Mother” – Το επόμενο βήμα της ηθοποιού μετά τις “Άγριες Μέλισσες”

 

Αναφορικά με τον ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες”

“Η Ελένη Σταμίρη αποτέλεσε έναν πολύ δυναμικό και κυρίαρχο χαρακτήρα. Με την επιστροφή μου στην τηλεόραση θα ήθελα να απεμπλακώ λίγο από αυτή την εικόνα. Λίγο να ξεχάσει ο κόσμος και να επανέλθω με κάτι διαφορετικό. Βαριέμαι πολύ να κάνω ίδια πράγματα”.

 

 

Για την τηλεοπτική επιστροφή της

“Επιστρέφω με την ελληνική εκδοχή του Μother. Πρόκειται για μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων που θα προβληθεί στον Alpha με σκηνοθέτη τον Αντώνη Αγγελόπουλο. Πρόκειται για μια δασκάλα που αντιλαμβάνεται ότι ένα 7χρονο κοριτσάκι κακοποιείται από τη μητέρα της και τον εραστή της και αποφασίζει να το απαγάγει”.

Ακόμη, ξέσπασε για την επιλογή ηθοποιών σε σειρές με βάση το πόσους ακολούθους έχουν στα social media.

“Δεν είναι δυνατόν η αξία ενός ανθρώπου να μετράται από τον αριθμό των ακολούθων του. Με θυμώνει γιατί μπορεί να πάρουν κάποιον άλλον για το ρόλο που να μην κάνει αλλά έχει πολλούς ακόλουθους. Αυτό το απέδειξαν οι “Μέλισσες” περίτρανα!” είπε η Μαρία Κίτσου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου