Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Μαρία Κίτσου γίνεται “Mother” – Το επόμενο βήμα της ηθοποιού μετά τις “Άγριες Μέλισσες”

Δείτε το ρεπορτάζ της “On Time” για την Μαρία Κίτσου

Μπορεί αυτή την περίοδο να έχει επικεντρωθεί στα θεατρικά της καθήκοντα ως «Γέρμα» στο θέατρο «Πόρτα», ωστόσο, η Μαρία Κίτσου έχει ήδη αποφασίσει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Και αυτό θα είναι μια νέα δραματική σειρά, που βασίζεται στο διεθνώς επιτυχημένο format «Μother».

Θα είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Αντώνης Αγγελόπουλος θα υπογράψει δράμα έπειτα από ένα μακροχρόνιο σερί επιτυχιών στο κομμάτι της κωμωδίας, όπως οι «Σαββατογεννημένες», το «Παρά Πέντε» και το «Είσαι το ταίρι μου».

Άλλωστε, φέτος επέστρεψε με κωμική σειρά στον Alpha, τους «Φόνους στο Καμπαναριό».

 

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ποια είναι η υπόθεση της σειράς

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της σειράς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της μίνι δραματικής σειράς, που βασίζεται σε νοτιοκορεατικό format κι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στην Κορέα και την Ιαπωνία, αλλά σε δεκάδες χώρες του κόσμου όπου έχει μεταφερθεί.

Η σειρά πραγματεύεται το θέμα της παιδικής κακοποίησης. Μια δασκάλα αντιλαμβάνεται πως ένας από τους μαθητές της κακοποιείται από την οικογένειά του και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Με συμβατικές αλλά και ανορθόδοξες μεθόδους. Θέλει να γίνει η πραγματική του μητέρα.

Η νέα σειρά θα ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα. Θα είναι μίνι σειρά, καθώς θα ολοκληρωθεί σε δέκα, το πολύ δώδεκα επεισόδια.

 

Η αποχή της από την τηλεόραση

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Κίτσου είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» που απέχει μέχρι και σήμερα από την ελληνική μυθοπλασία μετά το τέλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής στον ΑΝΤ1.

Πριν από λίγο καιρό, η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, επιβεβαίωσε την τηλεοπτική επιστροφή της, χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

*Του Αλέξη Μίχα 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 7/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου