Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου σε Περικλή Κονδυλάτο: “Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου;”

Την άποψή της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του σχεδιαστή

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την προβολή των δηλώσεων του Περικλή Κονδυλάτου, θέλησε να τοποθετηθεί εκφράζοντας την άποψή της.

“Δυσκολεύομαι, ζορίζομαι, σφίγγομαι. Θέλω να είμαστε δίκαιοι. Ο Περικλής καταδίκασε κάποιο σωματότυπο σε σχέση με τα ρούχα, τον ενοχλεί αισθητικά. Ήταν συγκεκριμένο στυλιστικά αυτό που είπε και ότι θεωρεί πως αυτό δίνει ένα λάθος πρότυπο” είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

“Ο δημόσιος λόγος όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό”

“Το πώς θα διαφημίσει η κάθε καμπάνια το προϊόν της δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Λέει ότι «είμαστε υποκριτές». Στη δική μας παρέα δεν θα γίνει αυτό το σχόλιο, το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτό αφορά με την παιδεία που έχεις, τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει. Ο δημόσιος λόγος όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, περνάει ένα μήνυμα εκεί έξω” υπογραμμίζει η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος για Μπάρκα: “Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό”

 

“Το δικό μου ερώτημα είναι: μήπως όταν κάνουμε αυτή την κουβέντα στον δημόσιο λόγο, στρώνουμε το χαλί για αυτού του είδους τα σχόλια στη γενικότερη παιδεία και την καθημερινότητα των ανθρώπων;” αναρωτιέται η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια.

“Δεν ξέρεις πραγματικά τι θάρρος μπορεί να χρειάστηκε αυτό το κορίτσι για να βάλει το crop top; Με ποιο δικαίωμα, εσένα σε ποιο σημείο σε ενοχλεί Προσωπικά εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ενοχλεί τόσο πολύ τα μάτια σου; Και δεν μιλάω μόνο για τον Περικλή αλλά για το φαινόμενο” καταλήγει στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου