Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη για τις φήμες περί χωρισμού: “Είμαι πάρα πολύ καλά”

Η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν για την προσωπική τους ζωή

ΦΕΛΙΣΙΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ

Δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, ήθελαν την Φελίσια Τσαλαπάτη να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της και γνωστό κομμωτή, Μάνο Κοψαχείλη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες την συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης, μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη, όπου ρωτήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για τις φήμες χωρισμού.

“Είμαι πάρα πολύ καλά. Εντάξει, είχαμε και 7 ανάδρομους. Εγώ νομίζω ότι δεν μπορούν να σου πηγαίνουν γενικότερα και όλα καλά. Θα σου πάνε τα επαγγελματικά σου, μετά το ένα, μετά το άλλο… Σημασία έχει ότι έχεις καλή διάθεση, όλα γίνονται για κάποιον λόγο και συνεχίζεις” απάντησε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

 

Δείτε επίσης: Η Φελίσια Τσαλαπάτη το Σαββατοκύριακο στο OPEN: “Αυτό υποψιάζομαι με το φτωχό μου μυαλό”

 

Ενώ σε ερώτηση για τη Μαριάντα Πιερίδη και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της κρίσης στον γάμο της, η ίδια δήλωσε:

“Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν μετανιώνω εύκολα, ό, τι είχα να πω το είπα, ό, τι είχα να πάρω το πήρα”.

 




 

Η Μαριάντα Πιερίδη και η κρίση στον γάμο της

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και στην πρεμιέρα του “Πρωινό Σουσου” βρέθηκε καλεσμένη και μίλησε για το γεγονός ότι αποφάσισε να αποκαλύψει το θέμα για την προσωπική της ζωή στην τηλεόραση.

“Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου. Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Δεν θα πω τα πράγματα αναλυτικά. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους, παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου να μου πουν “εκεί είσαι λάθος”. Δέχτηκα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες που μου έλεγαν πράγματα κι έλεγα δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ζήσει όλα αυτά” είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Το μήνυμα όλο νόημα – «Όσο στέκεσαι σε μια κακή στιγμή, τόσο μεγαλύτερη δύναμη της δίνεις να σε βλάψει»

 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο μικρός μου είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δεν χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη. Θέλω να έχω σταθερότητα, μ’ αρέσει η σταθερότητα”.

“Δεν μπορώ να κρυφτώ και δεν θέλω κιόλας” τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε:

“Δεν ασχολήθηκα, ήταν αναμενόμενο. Eίμαι στον χώρο της σόου μπιζ πάρα πολλά χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι το έχω ξαναζήσει. Είναι κάτι που το περίμενα”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου