Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Φελίσια Τσαλαπάτη το Σαββατοκύριακο στο OPEN: “Αυτό υποψιάζομαι με το φτωχό μου μυαλό”

«Άμα πάρουμε όσα πρώτα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε» ομολογεί, με χιούμορ, η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Άμα πάρουμε όσα πρώτα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε» ομολογεί, με χιούμορ, η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Την Φελίσια Τσαλαπάτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, δε, η Φελίσια Τσαλαπάτη αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι με την πρωινή ζώνη του OPEN το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φελίσια Τσαλαπάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα είδα και γω την Μαριάντα, τον Τριαντάφυλλο, εμένα και τον Φοίβο. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Υποψιάζομαι και γω, με το φτωχό μου μυαλό, πως θα είμαστε και πάλι μαζί. Δεν ξέρω κάτι άλλο».

«Απλώς μας είδα εκεί με τα σκαμπό να έχουμε κοινά πλάνα οπότε φαντάζομαι πως μαζί θα είμαστε. Ελπίζω, λόγω του κοινού οπτικουακουστικού υπερθεάματος, ότι θα μας βάλουν και πάλι όλους μαζί. Άμα πάρουμε όσα πρώτα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε! Είμαστε over! Αν είμαστε πολλοί, το κανάλι έχει αποφασίσει ότι θα είμαστε πολλοί γιατί προφανώς κάτι βρίσκει σε μια παρέα που κάτι έχει ο ένας και κάτι έχει ο άλλος», δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί για το πότε θα ξεκινήσουμε. Δεν ξέρω, τι να πω. Μπορεί αύριο να μας πάρουν και να μας πουν: Ελάτε. Μακάρι να είναι και η Ναταλί Κάκκαβ, μακάρι να είναι και η Κατερίνα Στικούδι, μακάρι να είναι και η Μαρία Αντωνά» πρόσθεσε, επίσης, η Φελίσια Τσαλαπάτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου