Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Τσολάκη: “Δεν μπορείς να δεσμεύσεις έναν συνεργάτη, μιλάω από προσωπική εμπειρία”

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως έχει ζήσει μια παρόμοια κατάσταση

ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

Η Ελένη Τσολάκη από τον αέρα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, μίλησε για την κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε με βάση προσωπική της εμπειρία σε παρόμοιο θέμα.

Η οικοδέσποινα του ΟΡΕΝ αναφέρθηκε στη δική της προσωπική περίπτωση, με την ανακοίνωση της μετακόμισής της από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

“Δεν νομίζω ότι, τελειώνοντας μία εκπομπή, δεν έχεις κάνει μία συζήτηση για το πώς θα πάει και ποιος θα είναι δίπλα σου και να μοιραστείς κάποιες σκέψεις”, σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου, με την Ελένη Τσολάκη να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Είμαι νουμεράκιας και βλέπω την τηλεθέαση και εκτός αέρα»

 

“Το έζησα κι εγώ”

“Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις – και θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία – που μπορεί να μην ξέρεις εγκαίρως τι θα κάνεις την επόμενη χρονιά. Επειδή ήταν κάτι που το έζησα κι εγώ, δεν θέλω να είμαι τόσο δηκτική με τους άλλους συναδέλφους”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Υπάρχει περίπτωση να γίνονται κάποιες αλλαγές, να μην έχεις βρει πρώτα τα δικά σου επαγγελματικά βήματα, ούτε μπορείς να δεσμεύσεις έναν συνεργάτη σου όσο κι αν τον θέλεις, ούτε μπορείς να του ανακοινώσεις εσύ ότι κάτι έχει λήξει και κάτι να αλλάξει μερικές μέρες μετά”, συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

“Οπότε εκεί θέλει μία υπομονή, μία επικοινωνία και μία συνεννόηση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η λύση”, τόνισε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του “Πρωινού ΣουΣου”.

 

Δείτε τα βίντεο:







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου