Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ελένη Τσολάκη: «Είμαι νουμεράκιας και βλέπω την τηλεθέαση και εκτός αέρα»

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού.

Στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, έκανε δηλώσεις η Ελένη Τσολάκη λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στο ΟΡΕΝ.

Στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, έκανε δηλώσεις η Ελένη Τσολάκη λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στο ΟΡΕΝ.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση στην πρωινή καθημερινή ζώνη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν που ήταν Σαββατοκύριακο.

Μαζί με την δημοσιογραφική της ομάδα κάνουν πρεμιέρα με το Πρωινό Σουσού, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 09:50.

«Είμαι πολύ αγχωμένη αλλά πολύ χαρούμενη για αυτό το καινούργιο που ξεκινάμε. Ανυπομονώ να μπούμε και εμείς σε αυτή τη δύσκολη κούρσα.

Ήταν πρόκληση να μπω στην καθημερινή ζώνη. Και είναι και ένα μεγάλο και δύσκολο βήμα για μένα, μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Η εκπομπή θα είναι σαν το Open Weekend.

Τα άκουγα και εγώ, ήταν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνουμε πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου οπότε όλα καλά.

Κάτι καινούργιο θέλει χρόνο για να βρούμε και εμείς τον χαρακτήρα της εκπομπής. Αλλαγές θα γίνουν, πράγματα θα διαμορφωθούν στην πορεία.

Τα νούμερα, επειδή είμαι νουμεράκιας τα βλέπω και τώρα που δεν είμαι στον αέρα. Είναι η πετριά που κουβαλάω!».




Η ανακοίνωση του καναλιού

«Η Ελένη Τσολάκη με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της, θα μας λέει καθημερινά καλημέρα, κρατώντας μας την καλύτερη παρέα, με ένα «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» που θα τα έχει όλα!

Στο πλευρό της Ελένης θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για να μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους…σχόλιο!

Η πιο δυνατή ομάδα έρχεται στις οθόνες μας και θα μας δίνει τον ρυθμό της ημέρας! «ΣουΣου» για όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, «ΣουΣου» στο τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και στον κόσμο της showbiz, «ΣουΣου» στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, «ΣουΣου» με αγαπημένα πρόσωπα και «ΣουΣου» στις εκπλήξεις και τις ανατροπές!

Η πιο απολαυστική παρέα ξεκινά και θα γίνει…. η νέα ΣΟΥ συνήθεια!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου