Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Μαριάντα Πιερίδη: «Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται, σαν να ήμουν εγώ στη θέση της»

Δείτε τι είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον σύζυγο της τραγουδίστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα στο «Mega Καλημέρα» για την συνέντευξη που έδωσε η Μαριάντα Πιερίδη στην «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα συναισθήματά της και για το πώς ένιωσε, διαβάζοντας όλα αυτά που είπε η τραγουδίστρια.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο… Και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στην τραγουδίστρια, το οποίο συνέβη όσο εκείνη βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε:

«Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό».

 




 

Την Τετάρτη το μεσημέρι η Μαριάντα Πιερίδη, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον γάμο της. Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει κρίση στο ζευγάρι, μετά από 9 χρόνια γάμου, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει δηλώσεις ώστε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα αυτά.

Χθες λοιπόν, από τον αέρα της «Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια είπε πως είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την σχέση της με τον σύζυγό της και άφησε να εννοηθεί πως υπήρξαν πληροφορίες από τρίτα πρόσωπα για απιστία, χωρίς όμως να το δηλώνει ξεκάθαρα. Αυτήν την κατάσταση, την διαχειρίστηκε πολύ δύσκολα όπως είπε, καθώς εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» καθημερινά και δεν ήθελε να δείξει στους τηλεθεατές μια άσχημη εικόνα. Στο πλευρό της στάθηκε η φίλη της Φελίσια Τσαλαπάτη, όπως ανέφερε, η οποία την βοήθησε σε μεγάλο βαθμό.

 










 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε και τις δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση που έπαιξαν στο «Πρωινό» την ώρα που η Μαριάντα Πιερίδη μιλούσε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Αυτό πραγματικά δεν το κατάλαβα. Καταλαβαίνω τη Μαριάντα που βγήκε, γιατί είναι στο χώρο. Το κορίτσι μπορεί να θέλει να συνεχίσει, οπότε την καλούν, θα πάει, θα ερωτηθεί, θα απαντήσει. Ο άντρας της για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δηλώσεις από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο».

Κλείνοντας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε:

«Ξέρεις ότι η γυναίκα του είναι απέναντι και το ξέρει αυτό το πράγμα. Για μένα πολύ αρνητικό αυτό που έκανε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου