Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκαλύπτει: «Έγινε κάτι σοκαριστικό που είναι αιτία χωρισμού»

«Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει»

Στο πλατό της «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη σήμερα, Τετάρτη, η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της και ανέλυσε το πως έχει η κατάσταση στην προσωπική της ζωή, αναφέροντας τα μηνύματα που έλαβε.

«Στο διάλλειμα της εκπομπής μου ήρθε ένα μήνυμα και εκεί ο μόνος άνθρωπος που μπορούσα να μιλήσω ήταν η Φελίσια… Ήταν κεραυνός είδα κάτι που δεν περίμενα καθόλου.».

Αρχικά τόνισε :

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί»

Συνέχισε λέγοντας:

«Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είσαι κι εσύ. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι»

Στη συνέχεια ανέφερε πως αυτό είχε να κάνει με τον σύζυγό της, ωστόσο όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ρωτήσει αν υπήρξε απιστία, εκείνη απέφυγε να απαντήσει.

Μετέπειτα έπαιξαν οι δηλώσεις στο Πρωινό του Δημήτρη Κατριβέση στο Πρωινό. Ο καταξιωμένος σεφ θέλησε να απαντήσει στις φήμες χωρισμού μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ» απάντησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

 

Όσα είπε για τη Ναταλί Κάκκαβα

Η Μαριάντα Πιερίδη ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα έγιναν πάνω σε μια πολύ δύσκολη δική της περίοδο και πως ήταν λάθος το ύφος της απάντησής της.

Εγώ είπα ότι δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε και αν είναι να κάνει εκπομπή η Ναταλί καλή επιτυχία. Το ύφος μου όμως ήταν να σκοτώσω άνθρωπο.

Όποιος και να μου έλεγαν ότι είναι θα τον αντιμετώπιζα το ίδιο. Ήταν η περίοδος έντονη. Θα προτιμούσα να την πάρω τηλέφωνο μέσω του Γρηγόρη να την πούμε.

Το ύφος μου ήταν άστο» ξεκαθάρισε η Μαριάντα.

«Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι η παρέα του καλοκαιριού θα ήταν και τον χειμώνα» πρόσθεσε.

 

Δείτε τα βίντεο:







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου