Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» – Στην πρώτη θέση και τον Απρίλιο

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν τον Απρίλιο κατά μέσο όρο 1.147.345 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1΄

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και τον Απρίλιο, καθώς ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,1% και διαφορά 2,9 μονάδες από τον ανταγωνισμό, όσο και στο σύνολο κοινού με ποσοστό 17,5% και διαφορά 4,4 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν τον Απρίλιο κατά μέσο όρο 1.147.345 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1΄.

Στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» δοκίμασαν τις γνώσεις τους τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό το τηλεπαιχνίδι σκόραρε μέχρι και 19,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 20%.

Ο «ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ» ΔΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Με τον «Εκατομμυριούχο» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνουμε νέο καθημερινό ραντεβού, αφού το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Κυριακή, στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, στις 20:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου