Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Κορυφαίο το Mega για την εβδομάδα 8-14 Ιανουαρίου

Στην κορυφή η prime time με την επιστροφή των επιτυχημένων δραματικών σειρών.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε το Mega την εβδομάδα 8 με 14 Ιανουαρίου. Με 13,1% στο σύνολο του κοινού και 12,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA κέρδισε τον ανταγωνισμό, διατηρώντας ισχυρή την παρουσία του στην κορυφή της τηλεθέασης.

Στα highlights της εβδομάδας ανήκει η Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όπου ο σταθμός κατέκτησε την prime time με την επιστροφή των αγαπημένων σειρών του τηλεοπτικού κοινού, «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο». Οι μεγάλες παραγωγές του MEGA έδειξαν για πολλοστή φορά τη δυναμική τους στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, χαρίζοντας στο κανάλι την πρωτιά με 20,1% στο σύνολο του κοινού. Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ 19,8%, STAR 7,8%, ΑΝΤ1 6,9%, ΕΡΤ1 5,8%, ALPHA 5,2%, OPEN 4,4%.

Η «Γη της ελιάς» ανέβηκε στην κορυφή καταγράφοντας 23,1% στο σύνολο του κοινού και προπορεύτηκε με 2,5 τουλάχιστον μονάδες του ανταγωνισμού. Η κάλυψη άγγιξε τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η σειρά ξεπέρασε το 36%.

Η Γη της Ελιάς

Υψηλές ήταν οι επιδόσεις και της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Το ναυάγιο». Η δραματική σειρά σημείωσε ποσοστό 19,5% στο σύνολο του κοινού με την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό «Το ναυάγιο» έφτασε το 32,1%

Το Ναυάγιο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου