Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

ALPHA: Σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης για την Εθνική Ελλάδας

Η χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ολλανδία, έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης!

Σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης για την Εθνική Ελλάδας!

Η χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ολλανδία, έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης!

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

2.232.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό και παρακολούθησαν τον σημαντικό αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία σημειώνοντας ποσοστό 31,9% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 31,6% στο σύνολο κοινού.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro 2024 σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες ηλικίας 15-24 χάρισαν ποσοστό που σκαρφάλωσε στο 47,3% και οι άνδρες ηλικίας 45-64 ποσοστό που έφτασε μέχρι και 45,1%, αλλά και το γυναικείο κοινό βρέθηκε στο πλευρό της προσπάθειας της Εθνικής μας κόντρα στην Ολλανδία, δίνοντας πρωτιά με ποσοστό 24,3% (Γ25-44) και 23,5% στο γυναικείο δυναμικό κοινό (18-54).

Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι στο live stream του alphatv.gr 65.000 χρήστες παρακολούθησαν ταυτόχρονα τον αγώνα της Εθνικής.

Η γαλανόλευκη ελπίζει σε ένα θαύμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλό της. Θα πρέπει να χάσει βαθμούς η Ολλανδία στα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ και παράλληλα η Εθνική ομάδα να νικήσει την πρωτοπόρο του ομίλου μας Γαλλία στο τελευταίο ματς των προκριματικών, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 21:45.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί σε φιλική αναμέτρηση στην ΟΠΑΠ Αρένα τη Νέα Ζηλανδία, στις 19:00.

Ο Alpha θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής ομάδας και στη δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024, μέσω των playoffs του Nations League, τον Μάρτιο του 2024.

Καλή συνέχεια στην Εθνική μας!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου